Forretter

 

 

Pastasalat m.laks og grønt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

200 g. pasta skruer eller panne

300 g.Røget laks i skiver

330 g. salat eller iceberg

200b g. bønner

130 g. gul pegerfrugt

130 g. porrer

 

Dressing:

0.083 l.  Rapsolie

0.083 l. eddike

4.2 l. friskpresset citronsaft

20 g. sukker

 

Kog sastaen

afkøl pastaen i kold vand og hældes op i en si

Skær laksen i strimler

Snit salaten og peber

bland alt forsigtigt inden dressingen hældes over og det hele vendes endnu engang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                

 

 

 

  

 

 

Ideer

 

 

 

 

 

 

1. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nulla eget purus et nisl tincidunt accumsan. Nulla luctus orci id neque placerat gravida